Meer dan alleen een zanger

Waar kunt u Martin Williams o.a. voor boeken:

Easy Listening

Naast zijn welbekende feestgenre is Martin Williams van vele markten thuis. Heeft u zijn Easy-listening repertoire al gehoord? Zwijmelen bij mooie liedjes van wereldsterren als Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis en vele anderen. Martin trad zelfs op in het Piramide hotel (Luxor) in Las Vegas waar hij de trotse naam “The Dutch crooner” kreeg. Ervaar het zelf!

DJ / Feest

Naast zanger is hij natuurlijk ook DJ. U vraagt, hij draait! Niks is te gek en alles is mogelijk. Ook als u een thema heeft zal Martin zijn muziek zo aankunnen passen dat uw voetjes niet stil blijven staan. Maar, om het nog leuker te maken…maak er een combi van! Zingen en draaien…dat is pas voor elk wat wils! Waar er ook een feestje is, welk thema, welk tijdstip…Martin heeft het talent om van elk feestje een knaller te maken. Bruiloften, Partijen, Voetbalkantines, buurtfeesten….U vraagt en Martin KNALT!!

Presentator/Host

Heeft u een serieuze presentatieklus of wilt u gewoon uw feest/evenement aan elkaar gepraat hebben… Ook hier draait Martin als een echte spraakwaterval zijn hand niet voor om. Niets is te klein maar ook geen evenement is te groot. Voor serieus gaat hij natuurlijk strak in het pak maar voor de evenementen komt altijd weer het bekende zilveren jasje uit de kast.

Reviews

Wat anderen zeggen over Martin Williams

Geweldige feest DJ / Zanger die de sfeer volledig aan voelt en er een geweldig feest van maakt en voor iedereen wat wils in petto heeft. Aanrader1

Scroll Up